OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM
Załącznik nr 2
OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM
Nazwa i adres zamawiającego:
Dom Pomocy Społecznej
Turów, ul. Joachimowska 85, 42-256 Olsztyn
tel./fax (034) 328 60 78, 328 62 19 NIP: 949-006-45-83
email: dpsturow@onet.pl
Dom Pomocy Społecznej w Turowie ogłasza przetarg na „Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Turowie”
1) PRODUKTY MLECZARSKIE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Ser biały | kg | 170 |
|
|
|
2 | Ser żółty | kg | 100 |
|
|
|
3 | Serek homogenizowany waniliowy 150g | szt | 1000 |
|
|
|
4 | Serek topiony 100 g | szt | 500 |
|
|
|
5 | Śmietana 400 ml 18 % | szt | 320 |
|
|
|
6 | Śmietana 30% 200 ml | szt | 150 |
|
|
|
7 | Margaryna mleczna 200g | szt | 60 |
|
|
|
8 | Masło 200 g – zawartość tłuszczu 82% | szt | 1200 |
|
|
|
9 | Masło roślinne 0,5 kg lub Margaryna Śniadaniowa | szt | 600 |
|
|
|
10 | Maślanka 1l | szt | 310 |
|
|
|
11 | Mleko 3,2 % - 1 L | szt | 3000 |
|
|
|
12 | Ser biały w wiaderku – 1 kg | szt | 20 |
|
|
|
2) RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Ananasy ok. 600 g | szt | 10 |
|
|
|
2 | Barszcz biały w proszku | szt | 30 |
|
|
|
3 | Barszcz czerwony w proszku – 55 g | szt | 30 |
|
|
|
4 | Biszkopty- 100 g | szt | 40 |
|
|
|
5 | Brzoskwinia w puszce 850g | szt | 80 |
|
|
|
6 | Budyń różne smaki 35g | szt | 200 |
|
|
|
7 | Bułka tarta 0,5 kg | szt | 280 |
|
|
|
8 | Buraczki tarte 870 gr | szt | 200 |
|
|
|
9 | Cukier 1 kg | kg | 1200 |
|
|
|
10 | Cukier puder 0,5 kg | szt | 15 |
|
|
|
11 | Cukier waniliowy 16g | szt | 47 |
|
|
|
12 | Chrzan 290 g | szt | 90 |
|
|
|
13 | Czekolada mleczna 100 g | szt | 150 |
|
|
|
14 | Dżem 300 g o różnych smakach | szt | 380 |
|
|
|
15 | Fasola 1kg | szt | 50 |
|
|
|
16 | Filet śledziowy w oleju 170 g | szt | 120 |
|
|
|
17 | Filet śledziowy w pomidorach 170 g | szt | 120 |
|
|
|
18 | Galaretka 75 g | szt | 100 |
|
|
|
19 | Groch 1 kg | szt | 60 |
|
|
|
20 | Groszek konserwowy 400g | szt | 50 |
|
|
|
21 | Herbata granulowana zwykła 100 g -typu Indyjska | szt | 550 |
|
|
|
22 | Herbata ekspresowa w torebkach 150g- 100 saszetek | szt | 40 |
|
|
|
23 | Jarzynka 1 kg- lub produkt równoważny | szt | 80 |
|
|
|
24 | Kakao 250 g | szt | 40 |
|
|
|
25 | Kapusta czerwona konserwowa 870gr | szt | 150 |
|
|
|
26 | Kasza jęczmienna 500 g | kg | 80 |
|
|
|
27 | Kasza sypana 0,5 kg | kg | 160 |
|
|
|
28 | Kasza manna 1 kg | kg | 80 |
|
|
|
29 | Kawa naturalna sypana Rodzinna 500 gr | szt | 100 |
|
|
|
30 | Kawa zbożowa 300 gr | kg | 5 |
|
|
|
31 | Ketchup łagodny 500 g typu Tortex | szt | 90 |
|
|
|
32 | Kisiel 77 g | szt | 200 |
|
|
|
33 | Koncentrat pomidorowy 200 ml | szt | 310 |
|
|
|
34 | Konserwa mięsna 300 g | szt | 200 |
|
|
|
35 | Kwasek cytrynowy 20g | szt | 200 |
|
|
|
36 | Kukurydza konserwowa 400g | szt | 50 |
|
|
|
37 | Liść laurowy 7,5g | szt | 30 |
|
|
|
38 | Majeranek 7g | szt | 140 |
|
|
|
39 | Majonez 700 ml typu Winiary | szt | 80 |
|
|
|
40 | Makaron nitki 0,25 kg | szt | 200 |
|
|
|
41 | Makaron nitki 0,4 kg | szt | 200 |
|
|
|
42 | Makaron świderki 0,4 kg | szt | 100 |
|
|
|
43 | Makaron zacierka 250g | szt | 210 |
|
|
|
44 | Mąka pszenna 1 kg typ 450 lub 500 | kg | 100 |
|
|
|
45 | Mąka ziemniaczana 1 kg | kg | 50 |
|
|
|
46 | Masa jabłkowa 0,9 kg | szt | 30 |
|
|
|
47 | Musztarda 220g | szt | 170 |
|
|
|
48 | Ocet 500 ml | szt | 10 |
|
|
|
49 | Ogórek konserwowy 0,8 l | szt | 200 |
|
|
|
50 | Olej 1 l | l | 220 |
|
|
|
51 | Paluszki słone 70g | szt | 100 |
|
|
|
52 | Paprykarz szczeciński 300g | szt | 100 |
|
|
|
53 | Pasztet drobiowy 300 g | szt | 100 |
|
|
|
54 | Pieprz czarny mielony 15 g | szt | 180 |
|
|
|
55 | Płatki kukurydziane 250 g | szt | 100 |
|
|
|
56 | Płatki jęczmienne 400 g | szt | 100 |
|
|
|
57 | Płatki owsiane 400 g | szt | 120 |
|
|
|
58 | Płatki ryżowe 400 g | szt | 160 |
|
|
|
59 | Proszek do pieczenia 16g | szt | 20 |
|
|
|
60 | Przecier ogórkowy280g/320 ml | szt | 130 |
|
|
|
61 | Rosołki drobiowe kostka 120g | szt | 20 |
|
|
|
62 | Przyprawa w płynie 1000g | l | 70 |
|
|
|
63 | Ryż 1 kg | kg | 50 |
|
|
|
64 | Sałatka wielowarzywna 870 g | szt | 180 |
|
|
|
65 | Sos pieczeniowy ciemny typu Winiary | szt | 70 |
|
|
|
66 | Sucharki 290 g | szt | 80 |
|
|
|
67 | Syrop owocowy 500 ml | szt | 500 |
|
|
|
68 | Szczaw 320 ml/280g | szt | 50 |
|
|
|
69 | Sól 1 kg | kg | 140 |
|
|
|
70 | Wiórki kokosowe 200g | szt | 30 |
|
|
|
71 | Woda mineralna gazowana 1,5 l | l | 320 |
|
|
|
72 | Ziele angielskie 15 g | szt | 30 |
|
|
|
73 | Żelatyna 16 g | szt | 30 |
|
|
|
74 | Żur biały w butelce 0,5 l | szt | 180 |
|
|
|
75 | Pasztet wieprzowy 300 g | szt | 100 |
|
|
|
76 | Rodzynki 200g | szt | 30 |
|
|
|
3) WARZYWA I OWOCE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Marchew | kg | 400 |
|
|
|
2 | Pietruszka | kg | 220 |
|
|
|
3 | Seler | kg | 220 |
|
|
|
4 | Por | szt | 160 |
|
|
|
5 | Cebula | kg | 180 |
|
|
|
6 | Kapusta biała | kg | 450 |
|
|
|
7 | Kapusta kiszona | kg | 400 |
|
|
|
8 | Kapusta pekińska | kg | 100 |
|
|
|
9 | Buraki | kg | 125 |
|
|
|
10 | Ziemniaki | kg | 7800 |
|
|
|
11 | Pomidory | kg | 400 |
|
|
|
12 | Ogórki zielone | kg | 300 |
|
|
|
13 | Jabłka | kg | 1000 |
|
|
|
14 | Mandarynki | kg | 200 |
|
|
|
15 | Banany | kg | 200 |
|
|
|
16 | Pieczarki | kg | 90 |
|
|
|
4) MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Baleron wieprzowy | kg | 45 |
|
|
|
2 | Boczek faszerowany | kg | 125 |
|
|
|
3 | Boczek pieczony | kg | 80 |
|
|
|
4 | Boczek biały | kg | 10 |
|
|
|
5 | Boczek wędzony | kg | 15 |
|
|
|
6 | Filet z piersi kurczaka | kg | 100 |
|
|
|
7 | Karkówka | kg | 25 |
|
|
|
8 | Kaszanka | kg | 230 |
|
|
|
9 | Kiełbasa biała | kg | 170 |
|
|
|
10 | Kiełbasa cienka zwykła | kg | 290 |
|
|
|
11 | Kiełbasa śniadaniowa | kg | 260 |
|
|
|
12 | Kiełbasa kminkowa | kg | 220 |
|
|
|
13 | Kiełbasa krakowska parzona | kg | 200 |
|
|
|
14 | Kiełbasa szynkowa gruba | kg | 280 |
|
|
|
15 | Klops wieprzowy | kg | 50 |
|
|
|
16 | Kurczak pieczony | kg | 10 |
|
|
|
17 | Łopatka bez kości | kg | 210 |
|
|
|
18 | Łopatka dworska | kg | 35 |
|
|
|
19 | Mortadela | kg | 10 |
|
|
|
20 | Nogi wieprzowe | kg | 570 |
|
|
|
21 | Ozory wieprzowe | kg | 80 |
|
|
|
22 | Parówka cienka wieprzowa | kg | 550 |
|
|
|
24 | Pasztet wieprzowy | kg | 60 |
|
|
|
25 | Pasztetowa | kg | 25 |
|
|
|
26 | Pieczeń rzymska | kg | 40 |
|
|
|
27 | Podgardle wieprzowe | kg | 45 |
|
|
|
28 | Porcja rosołowa | kg | 25 |
|
|
|
30 | Salceson drobiowy | kg | 30 |
|
|
|
31 | Salceson wieprzowy biały | kg | 150 |
|
|
|
32 | Szynka kanapkowa | kg | 150 |
|
|
|
33 | Szynka wieprzowa( wędzona, gotowana) | kg | 150 |
|
|
|
34 | Szynka mielona wieprzowa | kg | 170 |
|
|
|
35 | Szynka tostowa | kg | 200 |
|
|
|
36 | Schab z kością | kg | 100 |
|
|
|
37 | Słonina | kg | 40 |
|
|
|
38 | Wołowina bez kości II klasa | kg | 120 |
|
|
|
5) PIECZYWO – ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Chleb 1,1 kg | szt | 4300 |
|
|
|
2 | Chleb razowy ze słonecznikiem 400g | szt | 1200 |
|
|
|
3 | Babka piaskowa | kg | 121 |
|
|
|
4 | Bułka kajzerka | szt | 4100 |
|
|
|
5 | Ciasto drożdżowe | kg | 30 |
|
|
|
6 | Rogale | szt | 900 |
|
|
|
7 | Bułka słodka z serem | szt | 200 |
|
|
|
8 | Bułka słodka z makiem | szt | 200 |
|
|
|
9 | Bułka słodka z dżemem | szt | 200 |
|
|
|
10 | Makowiec zawijany | kg | 17 |
|
|
|
11 | Rogaliki | kg | 5 |
|
|
|
12 | Pączki | szt | 160 |
|
|
|
13 | Warkocz z makiem | kg | 15 |
|
|
|
6) JAJA
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Jaja duże świeże rozmiar L | szt | 9000 |
|
|
|
7) MROŻONKI, kluski, warzywa, pierogi
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Kalafiory 400 gr | szt | 150 |
|
|
|
2 | Kluski śląskie z mięsem | kg | 50 |
|
|
|
3 | Marchew w kostkę | kg | 100 |
|
|
|
4 | Mięso mielone | kg | 300 |
|
|
|
5 | Pierogi z kapustą i grzybami | kg | 20 |
|
|
|
6 | Pierogi z mięsem | kg | 150 |
|
|
|
7 | Pierogi z serem | kg | 200 |
|
|
|
8 | Pierogi z truskawkami | kg | 50 |
|
|
|
9 | Udka | kg | 620 |
|
|
|
10 | Pyzy z mięsem | kg | 100 |
|
|
|
8) RYBY MROŻONE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Ryba mrożona mintaj | kg | 20 |
|
|
|
2 | Ryba mrożona panga | kg | 270 |
|
|
|
3 | Filety śledziowe solone | kg | 60 |
|
|
|
Kryterium ofert: cena-waga 100%
Rodzaj zamówienia: dostawa
Osoba upoważniona do kontaktów:
- Kierownik działu ds. adm-gosp – Iwona Całus
- Inspektor ds. logistycznych i magazynu – Anna Kowalska-Fert