artykuł nr 6

OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM

Załącznik nr 2

OGŁOSZENIE O PRZETARGU NIEOGRANICZONYM

Nazwa i adres zamawiającego:

Dom Pomocy Społecznej

 Turów, ul. Joachimowska 85, 42-256 Olsztyn

tel./fax (034) 328 60 78, 328 62 19   NIP: 949-006-45-83

email: dpsturow@onet.pl

 

Dom Pomocy Społecznej w Turowie ogłasza przetarg na „Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Turowie”

 

 

 

1)   PRODUKTY MLECZARSKIE

 

 

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Ser biały

kg

170

 

 

 

2

Ser żółty

kg

100

 

 

 

3

Serek homogenizowany waniliowy 150g

szt

1000

 

 

 

4

Serek topiony 100 g

szt

500

 

 

 

5

Śmietana 400 ml 18 %

szt

320

 

 

 

6

Śmietana 30% 200 ml

szt

150

 

 

 

7

Margaryna mleczna 200g

szt

60

 

 

 

8

Masło 200 g – zawartość tłuszczu 82%

szt

1200

 

 

 

9

Masło roślinne 0,5 kg lub Margaryna Śniadaniowa

szt

600

 

 

 

10

Maślanka 1l

szt

310

 

 

 

11

Mleko 3,2 % - 1 L

szt

3000

 

 

 

12

Ser biały w wiaderku – 1 kg

szt

20

 

 

 

 
2) RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE

 

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Ananasy ok. 600 g

szt

10

 

 

 

2

Barszcz biały w proszku

szt

30

 

 

 

3

Barszcz czerwony w proszku – 55 g

szt

30

 

 

 

4

Biszkopty- 100 g

szt

40

 

 

 

5

Brzoskwinia w puszce 850g

szt

80

 

 

 

6

Budyń różne smaki 35g

szt

200

 

 

 

7

Bułka tarta 0,5 kg

szt

280

 

 

 

8

Buraczki tarte 870 gr

szt

200

 

 

 

9

Cukier 1 kg

kg

1200

 

 

 

10

Cukier puder 0,5 kg

szt

15

 

 

 

11

Cukier waniliowy 16g

szt

47

 

 

 

12

Chrzan 290 g

szt

90

 

 

 

13

Czekolada mleczna 100 g

szt

150

 

 

 

14

Dżem 300 g o różnych smakach

szt

380

 

 

 

15

Fasola 1kg

szt

50

 

 

 

16

Filet śledziowy w oleju 170 g

szt

120

 

 

 

17

Filet śledziowy w pomidorach 170 g

szt

120

 

 

 

18

Galaretka 75 g

szt

100

 

 

 

19

Groch 1 kg

szt

60

 

 

 

20

Groszek konserwowy 400g

szt

50

 

 

 

21

Herbata granulowana zwykła 100 g -typu Indyjska

szt

550

 

 

 

22

Herbata ekspresowa w torebkach 150g- 100 saszetek

szt

40

 

 

 

23

Jarzynka 1 kg- lub produkt równoważny

szt

80

 

 

 

24

Kakao 250 g

szt

40

 

 

 

25

Kapusta czerwona konserwowa 870gr

szt

150

 

 

 

26

Kasza jęczmienna 500 g

kg

80

 

 

 

27

Kasza sypana 0,5 kg

kg

160

 

 

 

28

Kasza manna 1 kg

kg

80

 

 

 

29

Kawa naturalna sypana Rodzinna 500 gr

szt

100

 

 

 

30

Kawa zbożowa 300 gr

kg

5

 

 

 

31

Ketchup łagodny 500 g typu Tortex

szt

90

 

 

 

32

Kisiel 77 g

szt

200

 

 

 

33

Koncentrat pomidorowy 200 ml

szt

310

 

 

 

34

Konserwa mięsna 300 g

szt

200

 

 

 

35

Kwasek cytrynowy 20g

szt

200

 

 

 

36

Kukurydza konserwowa 400g

szt

50

 

 

 

37

Liść laurowy 7,5g

szt

30

 

 

 

38

Majeranek 7g

szt

140

 

 

 

39

Majonez 700 ml typu Winiary

szt

80

 

 

 

40

Makaron nitki 0,25 kg

szt

200

 

 

 

41

Makaron nitki 0,4 kg

szt

200

 

 

 

42

Makaron świderki 0,4 kg

szt

100

 

 

 

43

Makaron zacierka 250g

szt

210

 

 

 

44

Mąka pszenna 1 kg typ 450 lub 500

 kg

100

 

 

 

45

Mąka ziemniaczana 1 kg

kg

50

 

 

 

46

Masa jabłkowa 0,9 kg

szt

30

 

 

 

47

Musztarda 220g

szt

170

 

 

 

48

Ocet 500 ml

szt

10

 

 

 

49

Ogórek konserwowy 0,8 l

szt

200

 

 

 

50

Olej 1 l

l

220

 

 

 

51

Paluszki słone 70g

szt

100

 

 

 

52

Paprykarz szczeciński 300g

szt

100

 

 

 

53

Pasztet drobiowy 300 g

szt

100

 

 

 

54

Pieprz czarny mielony 15 g

szt

180

 

 

 

55

Płatki kukurydziane 250 g

szt

100

 

 

 

56

Płatki jęczmienne 400 g

szt

100

 

 

 

57

Płatki owsiane 400 g

szt

120

 

 

 

58

Płatki ryżowe 400 g

szt

160

 

 

 

59

Proszek do pieczenia 16g

szt

20

 

 

 

60

Przecier ogórkowy280g/320 ml

szt

130

 

 

 

61

Rosołki drobiowe kostka 120g

szt

20

 

 

 

62

Przyprawa w płynie 1000g

l

70

 

 

 

63

Ryż 1 kg

kg

50

 

 

 

64

Sałatka wielowarzywna 870 g

szt

180

 

 

 

65

Sos pieczeniowy ciemny typu Winiary

szt

70

 

 

 

66

Sucharki 290 g

szt

80

 

 

 

67

Syrop owocowy 500 ml

szt

500

 

 

 

68

Szczaw 320 ml/280g

szt

50

 

 

 

69

Sól 1 kg

kg

140

 

 

 

70

Wiórki kokosowe 200g

szt

30

 

 

 

71

Woda mineralna gazowana 1,5 l

l

320

 

 

 

72

Ziele angielskie 15 g

szt

30

 

 

 

73

Żelatyna 16 g

szt

30

 

 

 

74

Żur biały w butelce 0,5 l

szt

180

 

 

 

75

Pasztet wieprzowy 300 g

szt

100

 

 

 

76

Rodzynki 200g

szt

30

 

 

 

 

3) WARZYWA I OWOCE

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Marchew

kg

400

 

 

 

2

Pietruszka

kg

220

 

 

 

3

Seler

kg

220

 

 

 

4

Por

szt

160

 

 

 

5

Cebula

kg

180

 

 

 

6

Kapusta biała

kg

450

 

 

 

7

Kapusta kiszona

kg

400

 

 

 

8

Kapusta pekińska

kg

100

 

 

 

9

Buraki

kg

125

 

 

 

10

Ziemniaki

kg

7800

 

 

 

11

Pomidory

kg

400

 

 

 

12

Ogórki zielone

kg

300

 

 

 

13

Jabłka

kg

1000

 

 

 

14

Mandarynki

kg

200

 

 

 

15

Banany

kg

200

 

 

 

16

Pieczarki

kg

90

 

 

 

4) MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY

 

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Baleron wieprzowy

kg

45

 

 

 

2

Boczek faszerowany

kg

125

 

 

 

3

Boczek pieczony

kg

80

 

 

 

4

Boczek biały

kg

10

 

 

 

5

Boczek wędzony

kg

15

 

 

 

6

Filet z piersi kurczaka

kg

100

 

 

 

7

Karkówka

kg

25

 

 

 

8

Kaszanka

kg

230

 

 

 

9

Kiełbasa biała

kg

170

 

 

 

10

Kiełbasa cienka zwykła

kg

290

 

 

 

11

Kiełbasa śniadaniowa

kg

260

 

 

 

12

Kiełbasa kminkowa

kg

220

 

 

 

13

Kiełbasa krakowska parzona

kg

200

 

 

 

14

Kiełbasa szynkowa gruba

kg

280

 

 

 

15

Klops wieprzowy

kg

50

 

 

 

16

Kurczak pieczony

kg

10

 

 

 

17

Łopatka bez kości

kg

210

 

 

 

18

Łopatka dworska

kg

35

 

 

 

19

Mortadela

kg

10

 

 

 

20

Nogi wieprzowe

kg

570

 

 

 

21

Ozory wieprzowe

kg

80

 

 

 

22

Parówka cienka wieprzowa

kg

550

 

 

 

24

Pasztet wieprzowy

kg

60

 

 

 

25

Pasztetowa

kg

25

 

 

 

26

Pieczeń rzymska

kg

40

 

 

 

27

Podgardle wieprzowe

kg

45

 

 

 

28

Porcja rosołowa

kg

25

 

 

 

30

Salceson drobiowy

kg

30

 

 

 

31

Salceson wieprzowy biały

kg

150

 

 

 

32

Szynka kanapkowa

kg

150

 

 

 

33

Szynka wieprzowa( wędzona, gotowana)

kg

150

 

 

 

34

Szynka mielona wieprzowa

kg

170

 

 

 

35

Szynka tostowa

kg

200

 

 

 

36

Schab z kością

kg

100

 

 

 

37

Słonina

kg

40

 

 

 

38

Wołowina bez kości II klasa

kg

120

 

 

 

 

5) PIECZYWO – ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE

 

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Chleb 1,1 kg

szt

4300

 

 

 

2

Chleb razowy ze słonecznikiem 400g

szt

1200

 

 

 

3

Babka piaskowa

kg

121

 

 

 

4

Bułka kajzerka

szt

4100

 

 

 

5

Ciasto drożdżowe

kg

30

 

 

 

6

Rogale

szt

900

 

 

 

7

Bułka słodka  z serem

szt

200

 

 

 

8

Bułka słodka  z  makiem

szt

200

 

 

 

9

Bułka słodka  z dżemem

szt

200

 

 

 

10

Makowiec zawijany

kg

17

 

 

 

11

Rogaliki

kg

5

 

 

 

12

Pączki

szt

160

 

 

 

13

Warkocz z makiem

kg

15

 

 

 

 

 


6) JAJA

 

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Jaja duże świeże rozmiar L

szt

9000

 

 

 

 

7) MROŻONKI, kluski, warzywa, pierogi

 

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Kalafiory 400 gr

szt

150

 

 

 

2

Kluski śląskie z mięsem

kg

50

 

 

 

3

Marchew w kostkę

kg

100

 

 

 

4

Mięso mielone

kg

300

 

 

 

5

Pierogi z kapustą i grzybami

kg

20

 

 

 

6

Pierogi z mięsem

kg

150

 

 

 

7

Pierogi z serem

kg

200

 

 

 

8

Pierogi z truskawkami

kg

50

 

 

 

9

Udka

kg

620

 

 

 

10

Pyzy z mięsem

kg

100

 

 

 

8)   RYBY MROŻONE

  

lp.

Asortyment

kg, szt, l

Ilość

Cena jednostkowa netto

Wartość netto

Wartość brutto

1

Ryba mrożona mintaj

kg

20

 

 

 

2

Ryba mrożona panga

kg

270

 

 

 

3

Filety śledziowe solone

kg

60

 

 

 

Kryterium ofert: cena-waga 100%

Rodzaj zamówienia: dostawa

 

Osoba upoważniona do kontaktów:

  • Kierownik działu ds. adm-gosp – Iwona Całus
  • Inspektor ds. logistycznych i magazynu – Anna Kowalska-Fert