4) MIĘSO, PRODUKTY MIĘSNE, WĘDLINY
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Baleron wieprzowy | kg | 45 |
|
|
|
2 | Boczek faszerowany | kg | 125 |
|
|
|
3 | Boczek pieczony | kg | 80 |
|
|
|
4 | Boczek biały | kg | 10 |
|
|
|
5 | Boczek wędzony | kg | 15 |
|
|
|
6 | Filet z piersi kurczaka | kg | 100 |
|
|
|
7 | Karkówka | kg | 25 |
|
|
|
8 | Kaszanka | kg | 230 |
|
|
|
9 | Kiełbasa biała | kg | 170 |
|
|
|
10 | Kiełbasa cienka zwykła | kg | 290 |
|
|
|
11 | Kiełbasa śniadaniowa | kg | 260 |
|
|
|
12 | Kiełbasa kminkowa | kg | 220 |
|
|
|
13 | Kiełbasa krakowska parzona | kg | 200 |
|
|
|
14 | Kiełbasa szynkowa gruba | kg | 280 |
|
|
|
15 | Klops wieprzowy | kg | 50 |
|
|
|
16 | Kurczak pieczony | kg | 10 |
|
|
|
17 | Łopatka bez kości | kg | 210 |
|
|
|
18 | Łopatka dworska | kg | 35 |
|
|
|
19 | Mortadela | kg | 10 |
|
|
|
20 | Nogi wieprzowe | kg | 570 |
|
|
|
21 | Ozory wieprzowe | kg | 80 |
|
|
|
22 | Parówka cienka wieprzowa | kg | 550 |
|
|
|
24 | Pasztet wieprzowy | kg | 60 |
|
|
|
25 | Pasztetowa | kg | 25 |
|
|
|
26 | Pieczeń rzymska | kg | 40 |
|
|
|
27 | Podgardle wieprzowe | kg | 45 |
|
|
|
28 | Porcja rosołowa | kg | 25 |
|
|
|
30 | Salceson drobiowy | kg | 30 |
|
|
|
31 | Salceson wieprzowy biały | kg | 150 |
|
|
|
32 | Szynka kanapkowa | kg | 150 |
|
|
|
33 | Szynka wieprzowa( wędzona, gotowana) | kg | 150 |
|
|
|
34 | Szynka mielona wieprzowa | kg | 170 |
|
|
|
35 | Szynka tostowa | kg | 200 |
|
|
|
36 | Schab z kością | kg | 100 |
|
|
|
37 | Słonina | kg | 40 |
|
|
|
38 | Wołowina bez kości II klasa | kg | 120 |
|
|
|
5) PIECZYWO – ŚWIEŻE WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Chleb 1,1 kg | szt | 4300 |
|
|
|
2 | Chleb razowy ze słonecznikiem 400g | szt | 1200 |
|
|
|
3 | Babka piaskowa | kg | 121 |
|
|
|
4 | Bułka kajzerka | szt | 4100 |
|
|
|
5 | Ciasto drożdżowe | kg | 30 |
|
|
|
6 | Rogale | szt | 900 |
|
|
|
7 | Bułka słodka z serem | szt | 200 |
|
|
|
8 | Bułka słodka z makiem | szt | 200 |
|
|
|
9 | Bułka słodka z dżemem | szt | 200 |
|
|
|
10 | Makowiec zawijany | kg | 17 |
|
|
|
11 | Rogaliki | kg | 5 |
|
|
|
12 | Pączki | szt | 160 |
|
|
|
13 | Warkocz z makiem | kg | 15 |
|
|
|
6) JAJA
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Jaja duże świeże rozmiar L | szt | 9000 |
|
|
|
7) MROŻONKI, kluski, warzywa, pierogi
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Kalafiory 400 gr | szt | 150 |
|
|
|
2 | Kluski śląskie z mięsem | kg | 50 |
|
|
|
3 | Marchew w kostkę | kg | 100 |
|
|
|
4 | Mięso mielone | kg | 300 |
|
|
|
5 | Pierogi z kapustą i grzybami | kg | 20 |
|
|
|
6 | Pierogi z mięsem | kg | 150 |
|
|
|
7 | Pierogi z serem | kg | 200 |
|
|
|
8 | Pierogi z truskawkami | kg | 50 |
|
|
|
9 | Udka | kg | 620 |
|
|
|
10 | Pyzy z mięsem | kg | 100 |
|
|
|
8) RYBY MROŻONE
lp. | Asortyment | kg, szt, l | Ilość | Cena jednostkowa netto | Wartość netto | Wartość brutto |
1 | Ryba mrożona mintaj | kg | 20 |
|
|
|
2 | Ryba mrożona panga | kg | 270 |
|
|
|
3 | Filety śledziowe solone | kg | 60 |
|
|
|
Kryterium ofert: cena-waga 100%
Rodzaj zamówienia: dostawa
Osoba upoważniona do kontaktów: